Confidenţialitate

Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori la Dino Parc Râșnov (P)

Aventurile și surprizele plăcute continuă și în acest weekend în cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Printre cei 100 de dinozauri, la Dino Parc Râșnov este expusă reproducerea celui mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx thambema, care putea face ocolul pământului în zbor fără oprire, dar și un meteorit real, extrem de rar, descoperit în România.

Tot aici, vizitatorii îl pot găsi și pe Seismosaurus, uriașul sauropod de 45 de metri lungime, care genera un mic cutremur la fiecare pas.

Diplodocus este cel mai nou exponat de la Dino Parc Râșnov. Diplodocus a fost un dinozaur erbivor din familia sauropodelor, cele mai mari creaturi care au existat vreodată pe Pământ și a trăit, mai exact, cu 150-147 de milioane de ani în urmă, într-o zonă din nord-vestul Americii actuale, intens populată cu dinozauri de dimensiuni colosale.  Pe lângă dinozauri, în parc există un vulcan interactiv ce simulează o erupție și o platformă care exemplifică trei tipuri de cutremure: unul provocat de o erupție vulcanică, unul provocat de o turmă de Seismosauri care aleargă și un cutremur provocat de mișcarea plăcilor tectonice.

Tot aici, până în septembrie, Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori să intre în clubul lui. Practic, Pufarici își face Club ca să-i distreze și premieze pe cei mai pricepuți dintre exploratori.

Cum intră micii exploratori în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori? Simplu! Adună 4 stickere pe parcursul unui traseu cu 4 mini-aventuri! Cine duce la bun sfârșit traseul, câștigă Kitul Exploratorului, pe loc, de la LIDL!

Exploratorii care nu se înscriu în Clubul lui Pufarici au liber la relaxare! Pentru ei Lidl a pregătit o serie de alte surprize, probe de îndemânare cu premii și un spațiu special de petrecut timp în familie.

Toate informațiile despre concursurile special pregătite vizitatorilor Dino Parc Râșnov, dar și despre provocările cu care Pufarici îi întâmpină pe micii vizitatori pot fi aflate direct în parc prin intermediul anunțurilor făcute din studioul mobil Europa FM, pe care îl găsiți de cum ați pășit în teritoriul dinozaurilor prietenoși.

Mai multe informații despre surprizele LIDL din această vară de la Dino Parc Râșnov pot fi găsite pe siteul https://surprize.lidl.ro/evenimente/dino