Confidenţialitate

Pufarici îi așteaptă pe micii exploratori la Dino Parc Râșnov (P)

Micii exploratori ajung în Clubul lui Pufarici pentru Exploratori doar dacă adună 4 stickere pe parcursul unui traseu cu 4 mini-aventuri, la Dino Parc Râșnov, în acest weekend! Cine duce la bun sfârșit traseul, câștigă Kitul Exploratorului, pe loc, de la LIDL!

Exploratorii care nu se înscriu în Clubul lui Pufarici au liber la relaxare! Pentru ei LIDL a pregătit o serie de alte surprize, probe de îndemânare cu premii și un spațiu special de petrecut timp în familie.

Toate informațiile despre concursurile special pregătite vizitatorilor Dino Parc Râșnov, dar și despre provocările cu care Pufarici îi întâmpină pe micii vizitatori pot fi aflate direct în parc prin intermediul anunțurilor făcute din studioul mobil Europa FM.

Dino Parc Râșnov se află în aer liber și se întinde pe o suprafață de peste 3,5 hectare de pădure, astfel, purtarea măștii de protecție este obligatorie doar dacă se formează aglomerări de persoane sau în interiorul clădirii principale și în căsuțele din copaci.

Printre cei 100 de dinozauri, la Dino Parc Râșnov este expusă reproducerea celui mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx thambema, care putea face ocolul pământului în zbor fără oprire, dar și un meteorit real, extrem de rar, descoperit în România.

Tot aici, vizitatorii îl pot găsi și pe Seismosaurus, uriașul sauropod de 45 de metri lungime, care genera un mic cutremur la fiecare pas.

Diplodocus, cel mai nou exponat de la Dino Parc Râșnov, avea și o coadă foarte lungă, compusă din 80 de vertebre, probabil, cea mai lungă din toate timpurile, pe care o folosea pentru a-și menține echilibrul când se ridica pe picioarele din spate ca să ajungă la coronamentul copacilor pentru a se hrăni. În această ipostază este reconstituit și noul exponat, pe care vizitatorii îl pot vedea la Dino Parc Râșnov.

Pe lângă dinozauri, în parc există un vulcan interactiv ce simulează o erupție și o platformă care exemplifică trei tipuri de cutremure: unul provocat de o erupție vulcanică, unul provocat de o turmă de Seismosauri care aleargă și un cutremur provocat de mișcarea plăcilor tectonice.

Vizitatorii pot descoperi și 5 dinozauri animatronici care scot sunete terifiante, un cinematograf 360 de grade, o fereastră interactivă cu realitate augmentată și multe alte zone interactive, atât pentru cei mici cât și pentru adulți.

Până în septembrie, la Dino Parc Râșnov vă dăm întâlnire în weekend cu surprize, atât pentru micii exploratori, cât și pentru vizitatorii mai mari.

Mai multe informații despre surprizele pregătite de LIDL în Dino Parc Râșnov pot fi găsite pe siteul https://surprize.lidl.ro/evenimente/dino