Proiectul “600+ km pentru educație” se încheie peste 3 zile, în București

După 17 zile și 480 km parcurși, cu trei zile până la punctul în care își va termina maratonul-manifest pentru educație, inițiatoarea proiectului, Raluca Ciulei transmite un mesaj celor care o urmăresc.

“Stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile care țin de noi. Vă invit pe fiecare dintre voi să vă întrebați ce v-ați dori să schimbați sau să îmbunătățiți în jurul vostru, cum v-ar plăcea să contribuiți la bunăstarea comunității de care aparțineți. Găsiți ceva ce stă în puterea voastră să realizați fără a aștepta ceva în schimb! Așterneți pe hârtie ce v-ați propus să faceți și luați-vă angajamentul ca nu vă veți opri până nu veți duce la bun sfârșit proiectul ales. Împărtășiți ideea voastră de proiect și cu noi, fiți voi un exemplu pentru copiii și adulții din jurul vostru, fiți voi un exemplu pentru România!”, spune Raluca Ciulei.

În 30 iulie, Raluca Ciulei a pornit din Bistrița, pe jos, pentru a promova importanța educației și a implicării active. 600+ km și 21 de zile mai târziu, mai precis pe 19 august, Raluca va ajunge în Parcul Kiseleff din București.

”Prin implicarea activă a fiecăruia dintre noi, aspirăm la un viitor în care niciun copil nu este lăsat pe dinafară de societate și de sistem, fiecare copil are șansa să își realizeze întregul potențial, să iasă din cercul vicios al sărăciei și excluderii sociale, să evite astfel transmiterea situației defavorizate de la o generație la alta, un viitor în care nicio comunitate nu este lăsată în urmă”, spune inițiatoarea proiectului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS