Programul începutului de an la TEATRUL TINERETULUI (Palatul Naţional al Copiilor)

Stagiunea se reia pe 19 ianuarie 2015 la Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) cu o serie de reprezentaţii selecte.

Teatrul Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor) a pregătit încă din prima lună a lui 2015 o serie de reprezentaţii selecte:

Pe 19 ianuarie aveţi şansa să vă bucuraţi de punerea în scenă a uneia dintre cele mai frumoase poveşti din literatura contemporană, într-o distribuţie de elită! MARIUS MANOLE, MARIAN RALEA, MAIA MORGENSTERN, MEDEEA MARINESCU si SERBAN PAVLU, dau viaţă personajelor din MECANICA INIMII, sub bagheta regizorală a lui CHRIS SIMION.

Pe 29 ianuarie sunteţi aşteptaţi la un spectacol imprevizibil despre iubire şi pasiune. ŞERBAN PAVLU, MIRELA OPRIŞOR, GHEORGHE IFRIM, şi NICOLETA LEFTER vă dau întâlnire la comedia ACUM ORI NICIODATĂ.

Pe 2 februarie MEDEEA MARINESCU şi MARIUS MANOLE vă invită la spectacolul FĂ-MI LOC – o comedie, ce demonstrează că viaţa e plină de surprize! Două personaje simpatice se descoperă reciproc într-o întâlnire, cu scântei, ce se dovedeşte a fi…providenţială!

Iar pe 3 februarie este momentul să aplaudaţi doi actori de geniu, care se regăsesc pentru prima oară în aceeaşi distribuţie: RADU BELIGAN şi MAIA MORGENSTERN vă aşteaptă la spectacolul LEUL DEŞERTULUI. În alte roluri: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES şi TANIA POPA. Regia: RADU BELIGAN.

Toate spectacolele enumerate mai sus se joacă pe scena Teatrului Tineretului (Palatul Naţional al Copiilor), iar biletele se găsesc la casa de bilete Startickets de la Palatul Naţional al Copiilor şi online pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro, biletoo.ro şi bilet.ro