Proconsul cântă în duet cu Lucia Dumitrescu

Proconsul lansează în prag de sărbători piesa ‘Vine Crăciunul fără tine…’ în duet cu Lucia Dumitrescu, un nou single ce are în spate o poveste emoţionantă.

‘Vine Crăciunul fără tine…’ este prima colaborare a trupei Proconsul cu Lucia Dumitrescu și este compusă de Robert Anghelescu și Dragoș Dincă și produsă în studioul Proconsul, R.A.I.

Versurile poartă semnătura Mirelei Fugaru și spun o poveste frumoasă și sensibilă cu o încărcătură emoțională aparte, fiind compuse de Mirela într-un moment delicat din viața sa, ca o dedicație pentru soțul ei, Cornel Fugaru.

Colaborarea Luciei cu Proconsul își are începuturile în 2010, când artista a câștigat premiu I la secțiunea creație a Festivalului Mamaia, cu piesa ‘La umbra ta’ compusă de Robert Anghelescu și Dragoș Dincă. Deși au mai cântat pe aceeași scenă împreună, piesa ”Vine Crăciunul fără tine” este un vis împlinit al Luciei, acela de a avea o piesă înregistrată cu trupa ei preferată, Proconsul.

”Pentru mine, colaborarea de anul acesta, pentru piesa Vine Crăciunul fără tine…, este ca un mult așteptat cadou de la Moș Crăciun, cu atât mai mult, un vis devenit realitate. Cred că orice artist visează să cânte măcar o dată pe aceeași scenă cu trupa lui preferată… Moș Crăciun a fost foarte darnic cu mine și mi-a auzit dorințele, pentru că eu nu doar am cântat cu trupa mea preferată pe aceeași scenă, dar am și lucrat o piesă de duet cu Proconsul, în studio, piesă care va rămâne permament în repertoriul nostru” declară Lucia Dumitrescu.

”Dorim tuturor fanilor noștri Sărbători luminate și promitem un 2014 cel puțin la fel de bogat muzical! Iar la sfârșitul lunii ianuarie vă așteptăm la ultimul concert Proconsul din cadrul turneului No matter what’, declară Bodo.

Click aici pentru a asculta piesa