Procesul lui Dragnea s-a amânat pentru 20 mai

Judecătorii au admis cererea avocaților de amânare a procesului DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, fiind stabilit termen pe data de 20 mai, la ora 11:00.

Motivul amânării: pentru ca avocații sa isi pregateasca apararea cu privire la cererile procurorului DNA de sesizare a CCR.

Liviu Dragnea a ieșit din sediul instanței supreme, după ce a fost audiat de magistrați, el fiind aplaudat de către susținători, dar și huiduit de către contestatarii săi. Acesta a fost și împins de către mulțimea care-l înconjura.

„Mă împingeți în halul ăsta? Nu mă lăsați să plec?”, a spus acesta, în timp ce încerca să treacă de mulțimea care se îmbrâncea.

Liderul PSD a părăsit sediul instanței supreme în huiduieli, dar și în aplauze, fiind de asemenea, escortat de jandarmi.

Cele două tabere, de susținători, dar și de contestatari ai lui Dragnea, strigau „Penalul!”, pe de o parte, și „PSD!”, pe de altă parte.

Judecătorii au admis cererea avocaților de amânare a procesului DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, fiind stabilit termen pe data de 20 mai, la ora 11:00. De asemenea, magistrații au anunțat părțile că termenul din 20 mai ar putea fi ultimul.

Dragnea a fost audiat, el declarând că este nevinovat și că dosarul DGASPC Teleorman este unul politic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS