Confidenţialitate

Prințesa Charlotte, la 2 ani, într-o fotografie publicată de casa regală britanică

O nouă fotografie a prinţesei Charlotte, care va împlini marţi vârsta de doi ani, a fost publicată luni de casa regală a Marii Britanii.

Ducele şi ducesa de Cambridge au spus că sunt încântaţi să prezinte lumii întregi această nouă fotografie, ce a fost publicată pentru a marca a doua aniversare a fiicei lor.

Prinţul William şi ducesa Kate au rămas fideli tradiţiei pe care au inaugurat-o în 2016, când au publicat o fotografie a fiicei lor, cu ocazia primei aniversări a acesteia.

Noua fotografie a fost realizată în aprilie 2017 de ducesa de Cambridge în grădina reşedinţei pe care familia sa o deţine în Norfolk.

Imaginea o prezintă pe prinţesa Charlotte în grădina reşedinţei Anmer Hall, în timp ce poartă un pulover galben, decorat cu desene care reprezintă oi. Ea poartă în păr şi o agrafă albastră.

”Ducele şi ducesa de Cambridge sunt foarte bucuroşi să prezinte această fotografie pentru a celebra cea de-a doua aniversare a prinţesei Charlotte”, se afirmă într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington.

Prinţesa Charlotte a apărut în public doar de câteva ori, cel mai recent în timpul unei petreceri în Canada, în vara anului trecut, când tânăra prinţesă britanică a putut fi văzută în timp ce se juca cu animale şi baloane.

Apoi, prinţesa Charlotte a putut fi văzută în public abia în luna decembrie, la slujba religioasă de Crăciun, la o biserică din apropiere de casa bunicilor ei materni, Carol şi Michael Middleston, în satul Bucklebury din comitatul Berkshire.

Ea a fost fotografiată în timp ce era ţinută în braţe de mama ei, iar fratele ei mai mare, prinţul George, era ţinut de mână de tatăl lui, prinţul William.

Prinţesa Charlotte va fi domnişoară de onoare la căsătoria mătuşii sale, Pippa Middleton, care va avea loc pe 20 mai, pe proprietatea familiei Middleton.

Fratele ei, prinţul George, va fi unul dintre cavalerii de onoare.

Prințesa Charlotte, la vârsta de 1 an.

Foto: Twitter/Palatului Kensington.