Confidenţialitate

Prinde claxonul care-ţi umple rezervorul la Gazprom Petrol Stations

Ascultă cu atenţie Drum cu Prioritate cu Radu Constantinescu şi Sorin Dragomir şi poţi câştiga simplu, dacă ne asculţi în timp ce te afli în trafic, un plin de rezervor la Gazprom Petrol Stations!

Prinde CLAXONUL CARE-ŢI UMPLE REZERVORUL de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00 şi poţi câştiga combustibil pentru maşina ta.

Pentru a putea participa la acest concurs trebuie să te afli la volanul unei maşini, iar la semnalul de concurs  “Prinde CLAXONUL care-ţi UMPLE rezervorul!”, opreşte maşina în condiţii de siguranţă şi  trimite în cel mult 10 minute un SMS la 1769 (număr cu tarif normal, valabil de pe teritoriul României în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom) cu textul CLAXON urmat de numele complet şi localitatea din care ne asculţi.

Exemplu SMS valid: Claxon, Radu Radulescu, Bucuresti

Dacă eşti extras de calculator, intri în direct şi ai şansa să câştigi un plin de rezervor dacă răspunzi corect. Nu părăsi maşina şi pregăteşte-te să răspunzi la întrebarea lansată de  Radu Constantinescu şi Sorin Dragomir. Ei îţi vor confirma în direct la Europa FM, cu ajutorul unui claxon, dacă ai răspuns corect sau greşit:

+ pentru un răspuns „ADEVĂRAT” claxonează de 2 ori scurt

+ pentru un răspuns „FALS” claxonează lung.

Regulamentul concursului “Prinde claxonul care-ţi umple rezervorul de la Gazprom Petrol Stations”

Concurs alimentat de Gazprom Petrol Stations

gazprom-statii-760x200