Confidenţialitate

Prince a murit în urma unei supradoze de analgezice opioide

Cântăreţul Prince, al cărui trup neînsufleţit a fost descoperit în reşedinţa sa dintr-o suburbie a oraşului Minneapolis, pe 21 aprilie, a murit din cauza unei supradoze accidentale de analgezice opioide, autoadministrate, au anunţat medicii legişti americani, al căror raport oficial a fost publicat joi, potrivit Reuters.

Experţii de la Biroul de Medicină Legală din Anoka County, Minnesota, au demarat o anchetă pentru a determina circumstanţele şi cauzele morţii artistului american imediat după ce trupul neînsufleţit al acestuia a fost descoperit într-un ascensor din complexul rezidenţial în care locuia.

Raportul oficial al medicilor legişti precizează că decesul artistului a fost provocat de ”fentanil autoadministrat”, iar cauza morţii a avut la bază o ”toxicitate cauzată de fentanil”. De asemenea, experţii în medicină legală spun că moartea cântăreţului a fost accidentală.

Prince, cântăreţ, compozitor, aranjor şi instrumentist, a murit, pe 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani. Trupul neînsufleţit al artistului a fost descoperit în studioul lui de înregistrări Paisley Park din Chanhassen, un oraş din statul american Minnesota.