Prima reacție a organizatorilor Neversea după ce o manea a răsunat pe main stage la festival – VIDEO

La finalul show-ului de la Neversea, Salvatore Gannaci, unul dintre DJ-ii renumiți pentru spectacolul pe care îl face pe scenă, a mixat piesa „Așa Sunt Zilele Mele” a lui Adrian Minune.

Andrei Niculae, DJ Virgin Radio, a reușit să obțină un interviu în exclusivitate cu Edi Chereji, director de comunicare și marketing la Untold și Neversea.

„Cred că Salvatore era singurul DJ din line-up căruia i s-ar fi potrivit așa ceva, pentru că e la ora actuală cel mai nonconformist DJ pe care l-a produs industria asta. Sunt celebre deja momentele în care face flotări pe scenă, iar la Neversea a oprit muzica, s-a dus să-și ia o sticlă cu apă și a salutat întreg staff-ul prezent în camera tehnică din fața scenei”, a spus Edi Chereji despre momentul lui Salvadore de la Neversea.

„Aș rezuma ce s-a întâmplat aseară în felul următor: Vorbim de un personaj excentric, nonconformist, care a obișnuit ca peste tot pe unde merge să iasă din tipare, sochează prin ceea ce face și nu șochează folosindu-se doar de cei din jur, șochează și autoironizându-se.

Nu aș vrea să vorbim de genuri muzicale, dacă e bine, dacă e rău, noi suntem un festival de muzică. Nu știm cine l-a sfătuit, poate o fi din România, poate din echipa lui, poate chiar Adrian Minune, iar dacă o fi așa, Adi, ai avut un stunt de PR foarte bun”, a continuat Edi Chereji.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS