Prima locuință a lui Marlon Brando, scoasă la vânzare pentru aproape 3,5 milioane de dolari

Prima locuinţă, din Los Angeles, a actorului Marlon Brando este scoasă la vânzare pentru 3,495 milioane de dolari. Potrivit dailymail.co.uk, aceasta a fost deţinută de celebrul actor în perioada 1953 – 1965.

Brando a cumpărat locuinţa imediat după lansarea filmului ” A Street Car Named Desire/Un Tramvai Numit Dorinţă”, de Elia Kazan.

Poprietatea are o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi şi este situată în Hollywood Hills. Casa a fost construită în 1938 de arhitectul Paul Williams şi are 6 dormitoare, 5 băi, o piscină provată, o bucătărie, terenuri pentru sport şi o pădure de bambus.

Imobilul a mai fost deţinut în trecut şi de către alţi actori celebri. Printre aceştia îi enumerăm pe David Carradine (actor de filme Kung Fu) şi soţia acestuia, Barbara Hershey (care a jucat în filemele ”Black Swan” şi ”Insidious”) şi muzicianul Frank Zappa.

Totodată, ”Naşul” Marlon Brando a avut invitaţi de seamă în această casă, precum actriţa germană Lill Palmer şi Carlos Thompson.

Brando s-a născut în Omaha, Nebraska, pe 3 aprilie 1924 şi a murit în 2004, la vârsta de 80 de ani. Acesta s-a făcut cunoscut în filmele ”The Godfather/Naşul”,”The men/ Bărbații”, ”Apocalypse now/Apocalipsul acum” şi ”On the Waterfront/Pe chei”.

 

Articole Similare