Confidenţialitate

Președintele Iohannis: Retragerea OUG 13 şi eventual demiterea chinuită a unui ministru este prea puţin

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, în Parlament, că retragerea OUG 13 şi eventual demiterea chinuită a unui ministru este prea puţin, iar alegerile anticipate sunt în această fază prea mult, arătând că PSD trebuie să vină cu soluţia.

“M-aş fi adresat şi Guvernului, dar nu e bai, la ei am fost deja. (…) Vă mulţumesc pentru primirea foarte frumoasă. Noilor parlamentari şi vechilor parlamentari vă mulţumesc pentru primirea frumoasă”, a spus Klaus Iohannis în deschiderea discursului din Parlament.

El a afirmat că suntem în plină criză.

“Sute de mii de români protestează în stradă, naţiunea este în alertă, este vie, este atentă şi foarte nemulţumită”, a spus preşedintele.
“Ce facem dragilor, ce facem pentru a ieşi din impas? Retragerea OUG 13 şi eventual demiterea chinuită a unui ministru este prea puţin. Alegerile anticipate sunt în această fază prea mult”, a spus Iohannis.

El a arătat că PSD a câştigat, iar acum trebuie să guverneze, dar nu oricum: “Acum, guvernaţi, dar nu oricum. România are nevoie de un guvern puternic, nu de un guvern care cu sfială execută ordinele de la partid”.