Presa engleză o ironizează pe West Ham, eliminată de Astra Giurgiu

Jurnaliștii englezi arată un umor amar criticându-i pe cei de la West Ham United, eliminați de Astra Giurgiu din Europa League.

Cotidianul “The Sun” titrează: “Deja-Giu” – joc de cuvinte cu numele orașului de adopție al echipei românești, care a scos încă o dată gruparea engleză din Europa.

Deasemenea “The Guardian” scrie că Astra este prima echipă oaspete care castigă pe “Olympic Stadium” din Londra. Este pentru a 2-a oară la rand când Astra o elimină pe West Ham după ce în sezonul 2015-2016 a depaşit-o în turul al treilea preliminar.

Șumudică a fost din nou euforic la conferința de presă de după meci: “Este cea mai frumoasă zi din viața mea – după cele când mi s-au născut copiii, fiindcă știam că sunt ai mei. Noi avem deja multe cereri de bilete la Giurgiu pentru partidele din grupe. Cred că în jur de 500. Păcat că în țară nu pot sta pe bancă. Număr precum femeile la menstruație zilele din calendar, până-mi expiră suspendarea”, a declarat antrenorul român.

Amintim, Astra a învins-o cu 1-0 pe West Ham, gol Teixeira în minutul 45, după ce meciul tur s-a terminat la egalitate: 1-1. Giurgiuvenii merg în grupele Europa League impreună cu  Steaua, iar ambele își vor afla adversarele vineri după ora 14:00, la tragerea la sorți organizată la Monaco.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS