Confidenţialitate

Călătorii de lux și cuburi Rubik, printre darurile oferite artiștilor nominalizați la Premiile Oscar. Suma la care se ridică cel mai scump cadou | AUDIO

Gala premiilor Oscar. Vouchere pentru călătorii de lux şi cuburi Rubik – printre darurile oferite duminică… artiştilor nominalizaţi. O excursie de 50.000 de dolari la o cabană de lux din Alpii elveţieni…  va fi cel mai scump cadou!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pungile de cadouri ce vor fi oferite la Gala premiilor Oscar din acest an îi vor face pe artiştii nominalizaţi să se simtă bine odihniţi, cu o piele minunată şi cu posibilitatea de a savura produse alimentare delicioase, scrie Reuters.

Ca de fiecare dată în ultimii 22 de ani, o companie de marketing din Los Angeles decide cine vor fi cei mai buni 25 de actori şi regizori care vor primi mixul de bunătăţi.

Lash Fary, fondatorul companiei, spune că pungile de cadouri vor conţine anul acesta nişte „lucruri fabuloase”: aproape 60 de obiecte în valoare totală de peste 170.000 de dolari: produse de înfrumuseţare, ciocolată inspirată din filme, popcorn gourmet, produse pentru stimularea somnului, un cub Rubik, dar si o excursie de 50.000 de dolari la o cabană de lux din Alpii elveţieni.

Companiile plătesc o taxă pentru ca produsul lor promoţional să aibă un loc asigurat în punga de cadouri, însă expunerea acestor branduri în faţa celebrităţilor de prim rang de la Hollywood poate fi nepreţuită.

Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar va avea loc duminică, 10 martie.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Jocurile Olimpice de Vară 2024, sub amenințarea grevei angajaților sectorului public din Franța | AUDIO