Confidenţialitate

Premiile MTV Movie: “Star Wars: The Force Awakens” desemnat cel mai bun film al anului

Star Wars: The Force Awakens” a fost desemnat cel mai bun film al anului, la cea de-a 25-a ediţie a MTV Movie Awards, după ce pelicula a fost nominalizată pentru 11 premii, dintre care a câştigat trei, incluzându-le pe cele pentru actorii Daisy Ridley şi Adam Driver, transmite Associated Press (AP).

La ceremonia care a avut loc la Burbank, California, al şaptelea film din seria Star Wars a primit distincţia pentru cel mai bun film.

Eroina filmului, Daisy Ridley, a primit premiul pentru revelaţia anului, dar a fost nominalizată şi la categoria ”cea mai bună actriţă”.  Şi Adam Driver a făcut senzaţie, primind premiul pentru cel mai bun rol negativ, Kylo Ren.

Leonardo DiCaprio a primit distincţia pentru cel mai bun rol masculin, cel din ”The Revenant”.

Pentru rolul din ”Mad Max: Fury Road”Charlize Theron a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă.

Will Smith a primit distincţia MTV Generation, ca recunoaştere pentru întreaga carieră cinematografică. Actriţa Halle Berry, cea care i-a înmânat lui Smith premiul, l-a numit pe acesta ”un campion al diversităţii la Hollywood”. ”A deschis un drum pentru actori, arătându-le că oricine, de orice culoare, poate juca orice rol şi poate deschide orice film şi câştiga orice premiu”, a spus Halle Berry, citată de bbc.com.

Premiile MTV Movie sunt atribuite din 1992. Câştigătorii de la gala MTV Movie Awards sunt stabiliţi în urma voturilor publicului. Evenimentul este renumit pentru umorul ireverenţios al prezentatorilor şi al invitaţilor acestora, dar şi pentru includerea unor categorii insolite, precum ”cel mai bun sărut de pe marele ecran” şi ”cel mai bun personaj negativ”.

Sursă: News.ro