Confidenţialitate

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trofeul la categoria „Albumul anului’’. Premiul i-a fost înmânat de Celine Dion | AUDIO

S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața americană Taylor Swift a stabilit un nou record în istoria Grammy, după ce a obținut pentru a patra oară în cariera sa, trofeul la categoria „Albumul anului’’. O surpriză în cadrul ceremoniei din Los Angeles a fost apariția cântăreței Celion Dion, diagnosticată în urmă cu un an cu o boală rară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Taylor Swift a obținut pentru a patra oară trofeul Grammy la categoria albumul anului și a detronat artiști precum Frank Sinatra, Stevie Wonder sau Paul Simon care dețineau recordul până acum. Este al treisprezecelea Grammy pentru cântăreața americană.

Taylor Swift a profitat de ocazie și și-a anunțat fanii că în aprilie va lansa un nou album. Ea a obținut un gramofon și la categoria cel mai bun album pop, iar trofeul i-a fost înmânat de Celine Dion.

În ultimul an, Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze toate spectacolele din cauza unei boli neurologice rare de care suferă.

Miley Cyrus a fost premiată la categoria înregistrarea anului, iar trofeul îi recompensează deopotrivă pe artiștii, producătorii și inginerii de sunet ce contribuie la performanța globală a unui cântec.

La categoria „Cântecul anului”, trofeul a fost acordat coloanei sonore din filmul „Barbie”.

La categoria „cel mai bun artist debutant” a fost premiată o cântăreață de R&B şi pop, în vârstă de 34 de ani.

Trupa „The Beatles” a câştigat primul Grammy în aproape 30 de ani pentru „cel mai bun videoclip” pentru piesa „I’m Only Sleeping”.

Iar rapperul Killer Mike a fost arestat de poliție, la scurt timp ce câștigase 3 trofee, din motive care nu au legătură cu ceremonia din Los Angeles.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Şase ghete de baschet, purtate de Michael Jordan, fostul superstar al NBA, au fost vândute la licitaţie pentru opt milioane de dolari | AUDIO