Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă la Bruxelles

Premierul Viorica Dăncilă se află la Bruxelles, în cea de a doua zi a vizitei sale de lucru, şi are întâlniri cu grupurile politice din Parlamentul European.

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că premierul Viorica Dăncilă ar fi făcut o nouă gafă în discursul său susţinut înaintea eurodeputaţilor din grupul socialiştilor şi democraţilor.

Cei care au agresat jandarmii, nu ştiu dacă în vreo ţară europeană o femeie jandarm poate fi bătută cu atâta bestialitate de către protestanţi”, a spus Dăncilă.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost “batuta cu bestialitate de protestanti”. Sper ca traducatorii au inteles ca este vorba de protestatari. Sa nu intram intr-un conflict religios”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Tocmai am aflat de la Viorica Dancila, in plenul Grupului S&D, ca jandarmerita a fost “batuta cu bestialitate de…

Publicată de Catalin Ivan pe Miercuri, 26 Septembrie 2018

Premierul Viorica Dăncilă vorbea despre jandarmeriţa bătută de mai mulți indivizi în timpul protestului din 10 august. Inițial, jandarmeria a anunțat că femeia are fractură de coloană cervicală și că ar putea rămâne paralizată, dar la câteva zile distanţă, jandarmerița a plecat din spital alergând, pentru a se feri de jurnaliști.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS