Confidenţialitate

Premierele săptămânii la Disney+ (P)

Disney+ a pregătit o mulțime de producții grozave pe care să le urmărești în nopțile lungi de toamnă.

Un nou serial original ajunge pe Disney+ pe 5 octombrie – Ursul (The Bear) – și este un adevărat hit conform criticilor Rotten Tomotoes care au acordat un scor de 100% acestei producții.

Serialul prezintă povestea lui Carmen “Carmy” Berzatto (interpretat de Jeremy Allen White), un tânăr bucătar din lumea restaurantelor de fine dining, care se întoarce acasă, în Chicago, pentru a conduce magazinul de sandvișuri al familiei sale – The Original Beef of Chicagoland – după un deces sfâșietor în familie.

La o lume distanță de ceea ce era obișnuit ca chef într-unul dintre cele mai bune restaurante din lume, Carmy se vede acum nevoit sa se adapteze realității crude ale unui business mic, să facă față angajaților recalcitranți și relațiilor tensionate din familie, în timp ce se confruntă cu povara sinuciderii fratelui său. Ursul este o dramă despre mâncare, familie și nebunia rutinei.

În timp ce Carmy luptă pentru a transforma The Original Beef of Chicagoland și pe sine, el lucrează alături de o echipă de bucătari nesofisticați care se dovedesc în cele din urmă a fi familia sa aleasă. Mulți se vor regăsi în teme precum relațiile dezbinate de familie, echilibrul fragil între sănătatea mentală și refugiul în muncă.

Toate cele 8 episoade din noul serial sunt disponibile.

De asemenea, The Walking Dead: Invazia Zombi revine cu un ultim sezon, mai exact cu a treia parte din sezonul 11. Serialul prezintă drama continuă a unor grupuri de oameni după apocalipsa zombie în căutarea unui cămin sigur. În acest ultim sezon, în timp ce grupurile continuă să fie prinse în situații de nestăpânit, amenințările pândesc la fiecare pas.

Atmosfera apăsătoare se intensifică spre un moment decisiv. Oare vor continua împreună sau se vor despărți pentru totdeauna? Lupta pentru un viitor continuă. Nu toți vor reuși să rămână în viață, doar pentru unii, lupta pentru supraviețuire va continua…
Câte un nou episode apare în fiecare săptămână.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+. Este o alegere excelentă indiferent de vârstă, statut, interese – există filme si seriale potrivite pentru fiecare.

Mai multe detalii despre abonare, puteți găsi pe www.disneyplus.com .