Premierele continuă în Deşteptarea. Pe 18 septembrie asculţi exclusiv aici noul single Holograf

Piesa ‘Roua dimineţii’, care urmează să promoveze filmul românesc ‘Ultimul zburător’, regizat de Ovidiu Georgescu, va fi lansată în exclusivitate la Europa FM, miercuri.

Piesa ‘Roua dimineţii’, care urmează să promoveze filmul românesc ‘Ultimul zburător’, regizat de Ovidiu Georgescu, va fi lansată în exclusivitate la Europa FM, miercuri, în emisiunea Deșteptarea.

Matinalii Europa FM, Monica, Vlad şi George, vor sta de vorbă în direct cu trupa Holograf și vă vor oferi în premieră absolută la radio noul single Holograf – ‘Roua dimineţii’.

Mesajul piesei este unul simplu şi sensibil: ‘Roua dimineţii vorbeşte despre eforturile pe care trebuie să le facem fiecare dintre noi că să ne păstrăm sentimentele, afecţiunea şi oamenii apropiaţi. Ceea ce ne aduce întâlnirea cu omul pe care îl căutăm este un lucru foarte preţios şi nu trebuie lăsat la întâmplare’, spune Iulian Vrabete.

Trupa Holograf a pregătit și videoclipul piesei, pe care l-a filmat în urmă cu o săptămână. Regia noului clipului a fost semnată de George Petroşel, fiul lui Edi Petroşel, bateristul Holograf, această fiind prima astfel de colaborare între George şi trupă.

Piesa ‘Roua dimineţii’ face parte din album ‘Love Affair’, urmând să fie al patrulea extras pe single de pe acesta.