Premieră pe țară: ”Triunghiul femeilor” cu Rodica Popescu Bitănescu / Sâmbătă, la EuropaFM

Spectacolul va avea premiera în data de 28 octombrie , de la ora 20:00, la Teatrul Tineretului (Palatul Național al Copiilor) din București. Sâmbătă, 12 octombrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, Rodica Popescu Bitănescu prezintă această piesă dar și celelalte spectacole de la Teatrul Național.

Ce se întâmplă când se întâlnesc trei femei ? Răspunsul îl găsiți în piesa ‘Triunghiul femeilor’ scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu – GALERIE FOTO.

Intrigi, minciuni,adevăruri,discutii pro și contra. Și totul …într-o comedie !

Trei actrițe ale Teatrului Național joacă în acest spectacol: Viviana Alivizache, Tania Popa și, evident , Rodica Popescu-Bitănescu.

Sâmbătă, 12 octombrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’, actrița Rodica Popescu Bitănescu le va vorbi ascultătorilor Europa Fm despre această premieră – AUDIO 1 – dar și despre alte spectacole de succes care s-au reluat în noua stagiune.

‘Cinci femei de tranziție’ se joacă de 12 ani, a fost prima piesă scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu. Au urmat ‘Încă-i bine’, ‘Viață de cimitir’ și, anul acesta, ‘Triunghiul femeilor’ – AUDIO 2.

În luna septembrie, în prefaţa Festivalului de Teatru ‘Povești’ din Alba Iulia (3-6 octombrie) actrița Rodica Popescu Bitănescu a lansat volumul ‘Triunghiul Femeilor’.

După Alba Iulia, au urmat lansări la Blaj și la Sebeș.