Premieră la Bucureşti: conferinţa-eveniment „De profesie OM – un dialog autentic despre TINE”, cu Dan Puric

Cele peste 300 de persoane prezente în sală au avut ocazia să adreseze numeroase întrebări maestrului Dan Puric, care a răspuns, cu mult umor, dar şi cu tâlc, împărtăşind din exemplele personale, dar şi din cele oferite de literatură sau de personalităţile care i-au marcat existenţa.

Atunci când oameni adevăraţii se întâlnesc, dialogul apare spontan, din dorinţa de a împărtăşii idei, experienţe, valori, păreri, bucurii. Aşa s-a întâmplat şi miercuri seară, în cadrul conferinţei ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’ cu Dan Puric, eveniment organizat de eJobs în cadrul Restaurant Elisabeta din Bucureşti.

300 de OAMENI în dialog cu maestrul Dan Puric

Organizată în premieră în cadrul Evenimentelor eJobs, conferinţa ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’ cu Dan Puric s-a desfăşurat pe parcursul a peste două ore şi a reunit 300 de persoane, care au intrat în mod direct sau indirect în dialog cu maestrul Dan Puric.

Conferinţa-eveniment a deschis seria întâlnirilor de dezvoltare personală în context profesional pe care eJobs.ro – site-ul nr.1 în recrutarea online – le va organiza pe tot parcursul anului 2014, în Bucureşti şi în principalele orașe ale țării.

Prin organizarea conferinţei ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric, ne-am dorit să provocăm publicul la un exerciţiu de conştientizare a valorilor esenţiale. Cu ajutorul invitatului nostru – maestrul Dan Puric – am încercăt să redescoperim atât ceea ce suntem, cât şi ceea ce vrem să devenim, făcând apel la repere contemporane, dar şi la valori autentice, din trecut.’, a declarat Ana-Maria Cetăţean, Brand Manager eJobs.

Ce ne reprezintă cu adevărat

Timp de peste două ore, participanţii la conferinţa-eveniment ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric au avut ocazia să analizeze, dintr-o altă perspectivă, lumea în care trăiesc, să dialogheze cu maestrul Dan Puric despre propriile planuri şi obiective, dar şi despre valori, prin prisma generaţiilor din care fiecare face parte.

‘Am avut bucuria să întâlnim la conferinţă atât adolescenţi, de 16 ani, foarte mulţi tineri, dar şi adulţi sau persoane trecute de 80 de ani. Ne-am bucurat, aşadar, de un dialog valoros, între generaţii‘, a mai adăugat Ana-Maria Cetăţean.

Cele peste 300 de persoane prezente în sală au avut ocazia să adreseze numeroase întrebări maestrului Dan Puric, care a răspuns, cu mult umor, dar şi cu tâlc, împărtăşind din exemplele personale, dar şi din cele oferite de literatură sau de personalităţile care i-au marcat existenţa.

Provocarea continuă şi la Iaşi

Pe 26 februarie, conferința-eveniment ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric, va avea loc şi la Iasi, în cadrul unuia dintre cele mai mare centre de conferinţe din ţară – Palas Congress Hall.

‘Anul acesta ne-am propus să ne întâlnim şi cu profesioniştii din ţară, pe care îi simţim în egală măsură conştienţi de importanţa evoluţiei lor continue pe plan personal şi dornici de un parcurs profesional de succes. În contextul temei şi a prezenţei maestrului Dan Puric în cadrul evenimentului, alegerea Iaşiului a fost una firească, fiind una dintre cele mai potrivite destinaţii culturale la nivel national’, a mai declarat Ana-Maria Cetăţean.

Conferința-eveniment ‘De profesie OM – un dialog autentic despre TINE’, cu Dan Puric este organizată de eJobs.ro – site-ul nr.1 în recrutarea online și beneficiază de sprijinul media al: EUROPA FM, Buna ziua Iași, Libertatea, Unica, Avantaje, JOY, Elle, Psychologies, Evz.ro și Capital.

Fie că este vorba despre conferinţe, training-uri, târguri de carieră sau despre alte forme publice de relaţionare, evenimentele eJobs se adreseaseză tuturor celor care îşi doresc să evolueze pe plan profesional şi personal, reprezentând totodată și locul de întâlnire al specialiştilor din diverse domenii.

Pentru detalii suplimentare despre conferintele eJobs, accesati: evenimente.ejobs.ro