PREMIERĂ: „Bull” , în regia lui Bobi Pricop, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Bobi Pricop a revenit în Arad la 5 ani după ce a montat spectacolul „Humty Dumty”de Eric Bogosian. Cel mai nou spectacol al său la Teatrul Clasic din Arad este „Bull” – Taurul, o poveste despre corporatiști, dar care abordează o temă mult mai profundă. Amănunte – la 16.50, în rubrica „Sus cortina!”, la Europa FM.

FOTO: Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad

***

Cel mai nou spectacol al regizorului Bobi Pricop, pus în scenă la Teatrul Clasic din Arad, are o temă care prinde la angajații din corporații: hărţuirea din multinaţionale. Spectacolul „Bull” (Taurul) de Mike Bartlett – în traducerea lui Andrei Marinescu – a avut premiera în weekendul 10-11 aprilie iar următoarea reprezentație e programată în seara de 14.

Scenografia pentru „Bull” îi aparține Velicăi Panduru. Din distribuţie fac parte Alex Mărgineanu / Alex Mihăescu ( care joacă alternativ în rolul Thomas) , Carmen Vlaga-Bogdan, Andrei Elek , și Ovidiu Ghiniţă.

trei

 

Bobi Pricop, la Sus Cortina:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Regizorul Bobi Pricop pregătește două noi spectacole: unul va fi prezentat în mai la Teatrul Național din Craiova. Al doilea, care va fi prezentat la sfârșitul stagiunii la Teatrul ODEON din București, este „Pământul făgăduinței”, textul autorului catalan Guillem Clua.

bobi foto (foto: Bobi Pricop)

unu

 

Bobi Afis

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS