Povestește-ne cum electrocasnicele te-au ajutat sa ieși dintr-o situație stresantă și ARCTIC te premiază în Deșteptarea

Fiecare aparat electrocasnic ARCTIC vine acum cu inovații tehnice care îți ușurează viața și te fac să depășești situațiile stresante, zi de zi.

ARCTIC prezintă funcții din viața ta! Descrie pe europafm.ro cum un aparat electrocasnic te-a ajutat să ieși dintr-o situație stresantă, iar ARCTIC te răsplătește, în fiecare dimineață, în Deșteptarea, la Europa FM.

Câștigă zilnic premii pentru bucătăria ta împreună cu ARCTIC și Europa FM! De luni până joi premiul este o plita încorporabilă în valoare de 750 de lei, iar vinerea oferim un mare premiu: un cuptor încorporabil, în valoare de 1100 de lei.

Regulamentul concursului

ARCTIC este martorul tăcut din familiile de români si le cunoaște preocuparile cotidiene: „ai pornit mașina de spălat și ai descoperit că mai aveai vreo două cămăși de pus, „te-ai apucat de gătit și te știe tot cartierul, din cauza zgomotului”, ”iarăși a venit o factură mare la curent și nu știi de ce sau, pur si simplu ai uitat să acoperi puiul în frigider și acum miroase a pește”

Sunt mici bătăi de cap care pot să-ți strice cheful. Prin urmare, cu ce poți să ajuți în astfel de situații? Cum poți să ii ajuti pe acesti oameni pe care-i vezi zi de zi si aproape că ai devenit un membru al familiei? Aducându-le inovații tehnice care să le ușureze viața!