Povestea lui Nea’ Florică, ospatarul care-ţi pune o pălărie pe cap şi un zâmbet pe buze

Nea Florica la intrarea in Cherhana Venus

Între toate restaurantele de pe litoral există unul care iese în evidenţă nu doar prin mâncarea servită, ci prin felul în care un ospătar înţelege să aibă grijă de clienţii săi.

Alintat Nea’ Florică, ospătarul pe care l-am descoperit la Cherhanaua Venus simte fiecare client şi caută să-l binedispună cu o pălărie.

Majoritatea pălăriilor le-a adunat chiar de la clienţii care i-au descoperit modul neobişnuit de a servi la masă. În spatele fiecărei ţinute a lui Nea’ Florică se află o poveste, pe care ospătarul care-ţi pune o pălărie pe cap şi un zâmbet pe buze  o împărtăşeşte cu bucurie oricui este gata să o asculte.

Echipa Europa FM a fost luată prin surprindere când a descoperit pe Nea’ Florică  la Cherhanaua Venus, acesta venind la masă, după ce a identificat pe cine serveşte, cu o cască pe care stă scris „Europa FM e la putere”.

Nea Florica - palaria Europa FM e la putere

La următoarea vizită, simpaticul ospătar ne-a arătat că este ascultător fidel şi că deja a intrat în atmosfera Europa FM Live pe Plajă, adăugând pe o nouă cască şi hashtagul #OcupamMarea.

Pentru oricine ajunge în sudul litoralului, o vizită la Cherhanaua Venus va fi nu doar o experienţă culinară plăcută, ci şi o amintire de povestit prietenilor, mai ales dacă este completată cu poveştile originalului ospătar Nea’ Florică.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS