Povestea din spatele videoclipurilor VUNK – VIDEO

În Weekendul VUNK de la Europa FM, auzim poveştile din spatele videoclipurilor pe care trupa le-a lansat de-a lungul anilor şi ascultăm împreună piesele care au transformat VUNK într-una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti.

„Un videoclip este o şansă să spui o poveste. De când am început să facem clipuri, tot timpul am încercat să aibă ceva interesant. Dacă ne-am propus să spunem ceva cu fiecare clip, de cele mai multe ori ne-a ieşit.

În 2003, am făcut primul videoclip animat 3D la piesa 1000. Acum un an am făcut primul clip din gif-uri la piesa Sări. Acolo m-am ocupat eu să-l filmez şi să-i fac eu regia. A fost ambiţia mea să fac chestia asta. A fost un fel de test pentru mine.

Povestea la clipul Pleacă este foarte interesantă pentru că eu îi scrisem scenariul şi, cu o seară înainte, ne-am trezit fără regizor. Cu o seară înainte de filmare, regizorul ne-a spus: eu nu pot să fac chestia asta, e prea mare pentru mine.

Nu tot timpul iese aşa cum vrei tu. Oricât te-ai zbate, oricât ai investi. Ambiţia mea este să găsim soluţii cât mai creative, pe bugete cât mai mici”, a explicat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.