Confidenţialitate

Politician rus, în lacrimi la televizor după scufundarea crucișătorului Moskva: „Un adevărat motiv de război împotriva Ucrainei” | VIDEO

Scufundarea navei amiral Moskva a dus la mai multe reacții din partea mai multor persoane din Rusia, printre care și un politician rus care a izbucnit în lacrimi la televizor și a spus că „este un adevărat motiv de război împotriva Ucrainei”.

Regizorul rus Vladimir Bortko, fost membru al Dumei de Stat, era în direct la un post public de televiziune din Rusia, când, vorbind despre scufundarea navei amiral Moskva, i-au dat lacrimile.

Citește și: Mai multe femei din Estonia au protestat față de abuzurile rușilor, în lenjerie intimă, saci negri pe cap și vopsea roșie pe picioare. FOTO

Vladimir Bortko: O asemenea fărădelege pe teritoriul nostru este motiv de război împotriva Ucrainei

„Faptul că există o asemenea fărădelege pe teritoriul nostru este un adevărat motiv de război împotriva Ucrainei”, a spus Vladimir Bortko.

Asta deși Kremlinul nu recunoaște că Ucraina ar fi atacat nava și din acest motiv s-a scufundat. Ministerul rus al Apărării a transmis că a fost vorba de un incendiu la bord, iar apoi și-a spus cuvântul și vremea rea.

 

Invitata unei emisiuni din Rusia: Ce se întâmplă acum se poate numi cel de-al Treilea Război Mondial

O altă invitată din studioul televiziunii a spus că operațiunea militară specială a Rusiei – așa cum a insistat să descrie Moscova războiul – s-a încheiat și că poate fi numită drept cel de-al Treilea Război Mondial.

Scufundarea crucișătorului Moskva reprezintă cea mai mare pierdere a Rusiei de la debutul invaziei în Ucraina.

Sursa colaj foto: Twitter / Kevin Rothrock / Telegram /OdeskaOda

Citește și: Crucişătorul Moskva s-a scufundat

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.