Pledoarie pentru MAMA. Câștigă un CD ”Pledoarie pentru Mama” și cartea ”Astăzi este despre astăzi”, de Mirela Retegan, cu autograf

Între 1 și 8 martie, la Europa FM și pe europafm.ro facem pledoarie pentru MAMA. În Clubul de Seară ascultăm de luni până vineri, în această perioadă, câte un fragment din audiobook-ul lansat de Mirela Retegan, ”Pledoarie pentru Mama”, iar pe europafm.ro completăm cu poveștile fiecăruia dintre noi.

Adunăm motivele pentru care Mama este ființa specială din viața fiecăruia dintre noi și i le scriem pe europafm.ro, astfel încât să știe fiecare Mamă cât de iubită și apreciată este.

Opt dintre mesajele primite pe europafm.ro până pe 10 martie vor fi recompensate cu câte un CD ”Pledoarie pentru Mama” și cartea ”Astăzi este despre astăzi”, de Mirela Retegan, cu autograful său.

Un dar pe care îl poți face mamei sau îl poți păstra pentru a-ți aminti mereu de Mama și de motivele pentru care este cea mai importantă ființă din viața fiecăruia dintre noi.

Câştigătorii sunt: Dănuţ Nonosel din Rucăr, Farcus Marcela din Giurgiu, Alina Porneala din Bucureşti, Teodora Avram din Chitila, Săndina Rodica Rădoi din Bucureşti, Liviu Chisu din Târgu Mureş, Ana Maria Mocanu din Sacueni, Mihaela Popescu din Bucureşti.

De ce Mama este cea mai importantă ființă pentru tine?