Piese și Mașini: Toyota Corolla Sedan 1,6-130CP

La Piese și Mașini,Radu Constantinescu a testat noua Toyota Corolla Sedan-un model cu o istorie care a început în anul 1966, devenind cea mai populara mașină din lume.

Modelul de test s-a prezentat în echiparea de bază ECO ,având motrizarea 1,6-130 CP și cutie de viteze manuala în 6 trepte.

Prețul de pornire este de 17.134 euro cu TVA iar prin programul Rabla există o ofertă de la 14.089 euro.

Corectitudine este cuvântul de ordine când vine vorba despre noua Corolla, indiferent despre ce aspect al mașinii vorbim.

Mai multe despre cum e viața în noua Toyota Corolla aici:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Poze drive test:

 

Date tehnice Toyota Corolla (ECO MT) (model test) Motor: 1.6 – 130 CP

Cutie viteze-manuală 6 trepte

Putere maximă: (kw-CP-rpm)-97-130-4200

Viteză maximă: 200km/h

Accelerație: 9,7 s

Consum mixt WLTP-6.3 L/100km

Masă proprie min-max-1190-1365

Coeficient aerodinamic-0.282

Siguranță:

Airbag pasager față cu dezactivare 7 airbag-uri SRS Sistem /Alerta Șofer cu detector de oboseală /Sistem de Asistentă la Pornirea în Rampă (HAC) /Avertizare centură siguranță față/ Avertizare centură siguranță spate. Pretensionare și limitatoare de forță pentru centurile de siguranță /Extensie centură ajustabilă pentru pasager. Multimedia Sistem hands-free Bluetooth® Conexiune aux-in Conexiune USB 6 difuzoare Radio și CD player cu WMA și MP3

Roți: Jante oțel 15″ cu capace (8-spițe) Roți 195/65R15 91H 15X6 1/2J ET40 Roată de rezervă de uz temporar

Dotări versiune ECO :

Mânere siguranță deasupra scaunelor din față /Mânere siguranță locuri spate/ Sistem de pornire prin cheie/ Oglindă retrovizoare cu ajustare manuală zi/noapte /Oglindă pe parasolar pasager /Oglindă pe parasolar șofer.

Cotiere uși spate/ Priză 12V în față/ Volan cu înclinare manuală/ Volan cu reglaj telescopic manual/ Scaun pasager glisant manual/ Scaun șofer reglabil pe înălțime/ Scaun șofer glisant manual /Banchetă spate rabatabilă 60:40 Alertă cheie în contact / lipsă cheie Închidere acționată electric/ Blocare ieșire copii Geamuri șofer și pasager cu filtru UV.

Confort interior:

Filtru de aer Filtru polen /Aer condiționat manual/ Comandă audio pe volan/ Comandă Cruise Control Adaptiv pe volan /Comandă ecran multi info pe volan/ Comandă Alerta Părăsire Bandă pe volan /Comandă pe volan pentru Limitatorul de Viteză Adaptiv/ Comandă telefon pe volan Buton on/off pentru comutarea automată intre faze.

Servodirecție (EPS) /Temporizare la ștergătoarele intermitente/ Dezaburire lunetă /Funcție automată pentru deschidere / închidere la geamurile electrice Geamuri electrice față Geamuri electrice spate/ Protecție anti-blocare la geamurile electrice.

Ștergător cu intermitență/ Strat fonoizolant pe parbriz/ Filtru UV la geamurile spate /Display multi-info cu ecran de 4.2″ /Vitezometru analog /Display info TFT colorat Lumină individuală șofer și pasager (incandescent).

Lumina individuală pasageri rândul 2

Exterior: Antenă în formă de aripioară de rechin /Bară spate în culoarea caroseriei/ Inserție neagră pe bară față/ Bara de protecție față în culoarea caroseriei /Decor negru în jurul farurilor de ceață /Partea inferioară a grilei neagră Grilă piano black Insert cromat pe partea superioară a grilei/ Insert cromat pe ușa portbagajului /Oglinzi exterioare în culoarea caroseriei

Mânere uși în culoarea caroseriei Ornament median portiere negru.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS