Confidenţialitate

Piese și Mașini: Opel GrandlandX 2020 PHEV 4

Radu Constantinescu a condus primul model “plug in hybrid” prezent la Piese și Mașini:noul Opel Grandland X Hybrid 4.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În această configurație masina dezvoltă 300 cp cu ajutorul a două motoare:unul termic 1,6l 147kw ce dezvoltă 200 cp și un motor electric cu ajutorul căruia se ajunge la un total de 300 cp.

Mașina este ajutată pună puterea pe asfalt de sisitemul AWD și de o cutie automată în 8 viteze.

Cuplul maxim este de 520Nm iar accelerația 0-100km/h se relizeaza în doar 6 secunde. Impresionant pt un SUV de 2350kg

Viteza maximă:234km/h

Mașina poate rula exclusiv în mod electric aproximativ 30 km și poți alege și modurile hybrid ,4×4 sau sport.

Prețul pentru această configuratie este de 46.507 e (TVA inclusă)

În această perioadă, Opel oferă un discount de 4% la achiziția Opel GrandLand X Hybrid 4,la care se adaugă eco bonusul de 4500 e sau 5800 e dacă există și rabla clasic (bonusurile se cumulează)

Dotări: (selecție)

Suspensie independenta roti, tip McPherson /Sistem cu activare vocală include audio player, telefon și include sistem de navigație /Sistem pentru avertizare schimbare bandă și senzor depășire.

Sistem ventilație cu comenzi digitale, filtru aer și filtru carbon activ Smart card/key cu operare automată include închidere centralizată și include pornire motor din buton.

Parbriz încălzit electric și ștergătoare cu senzor ploaie

Portbagaj cu închidere electrică și deschidere la distanța cu telecomandă/ Pregătire isofix/Pregătire telefon mobil încărcător și priza 12 V în portbagaj, față, spate /Priză 110V /Proiectoare ceață față/Recunoașterea semnelor de circulație.

Roti din aliaj , diametru 17” /Scaune față încălzite, cu reglabil electric pe 3 direcții/ Scaune spate rabatabile 60/40 , cu acces ski.

Sistem Audio cu 9 difuzoare și subwoofer, radio digital AM/FM, RDS, ecran tactil color Sistem avertizare coliziune ce activează frânele, include monitorizare șofer, asistent frânare ce se activează la viteze mici sistem avertizare vizuală/acustică pentru evitare pietoni

Volan aluminiu și piele, multifuncțional, încălzit, cu reglare pe înălțime și cu reglare în adâncime 6 Airbaguri – cortină din față/spate, airbag frontal șofer și pasager, airbag lateral șofer și pasager ABS / EBD / AFU (BAS)

Aer condiționat automat cu regaj pe două zone/Asistent plecare în pantă

 

.

Camera pentru parcare cu vedere 360 grade/Faruri cu cu lentile focalizante și LED /Faruri cu iluminare în curbă /Frană de mănă electrică /Frigider poziționat în torpedou/ Geamuri cu tentă lateral spate și lunetă ,geamuri electrice fata și spate.