Confidenţialitate

Piese și Mașini: Mazda CX-3 2018 Facelift – Echiparea Takumi

Radu Constantinescu a testat pentru “Piese și Masini” Mazda CX-3 2018-Facelift-Echipare Takumi.

Prima părere este că echipa de proiectare/design ar trebui să primeasca o primă de sărbători. De ce, explică la Europa FM, în emisiunea O dimineață de milioane.

O mașină cu o direcție precisă și un nivel de amortizare surprinzător de bun în ciuda jantelor de 18 cu care era echipat CX-3-ul folosit pentru drive-test.

Știți cum se ține mașina asta în viraje? Ca o Mazda! E cel mai stabil SUV compact testat până acum la Europa FM și beneficiază de un motor pe benzină aspirat: puternic, silențios și economic!

Traseu de test: București-A1-Pitești-Câmpulung Muscel-Barajul Râușor-Mausoleul Mateiaș-Târgoviște-București
Motor 2L-121cp, cutie de viteză manuală cu 6 trepte
Consum în test: 7,5l/100km
Dotări: jante de 18 inchi, senzori de parcare, oglinzi rabatabile electrice, sistem de evacuare cu două țevi, senzori de ploie și lumină, scaune față încălzite, pilot automat controlat pe volan, pornire motor din buton, sistem start/stop.
Preț variantă Mazda CX-3 2018-Facelift-Echipare Takumi: 18.000 euro

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În fiecare sâmbătă, la Europa FM, Radu Constantinescu testează cele mai noi mașini, urmărește toate noutățile din domeniul auto și le asortează cu cea mai bună muzică de ieri și de azi. Concluziile le trage în rubrica Piese și Mașini din emisiunea O dimineață de milioane.