Confidenţialitate

Piese și Mașini: Lexus UX 250 h

Crossoverul premium Lexus UX 250 h a fost luat în teste de Radu Constantinescu,aflat în căutare de mașini hibride pentru a afla cum este viața la bordul unor autovehicule mult mai prietenoase cu mediul față de cele convenționale.

UX este echipat cu Lexus Self Charging Hybrid Drive, modelul UX 250h combină un motor pe benzină Atkinson Cycle de 2,0 l cu un motor electric cu putere utilă mare ,oferă 178 cp și este capabil de o accelerație 0-100km/h de 8,5 s .

Lexus UX 250 h are cutia de viteze automată Direct Shift CVT cu 6 trepte.

Consumul în test a fost de 6 l/100km ,obținut în proporție de 90% în mediul urban.

Lexus UX beneficiază de sistemele de stabilizare aerodinamice, integrate în designul pasajelor roților și al lămpilor spate, oferind stabilitate la viteză mare și la vânturi de travers.
La bord este echipat cu un sistem de monitorizare panoramică care preia imaginile transmise de patru camere video pentru a pune la dispoziție o imagine globală la 360° a mașinii și a împrejurimilor acesteia, pe un ecran de 10,3”.

Cât privește siguranța UX este echipat cu sistemul de prevenire a coliziunilor cu funcție de detectare a pietonilor, sistemul de avertizare la părăsirea benzii de mers cu funcție de asistență pentru detectarea benzii de mers, farurile cu fază lungă automată, sistemul dinamic de control al vitezei cu sistem radar și sistemul de asistență la citirea semnelor de circulație.

Dar cum se conduce?

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Galerie foto test Lexus UX 250 h:

Preț variantă testată a modelului Lexus UX 250 h: de la 37.475 €