Confidenţialitate

Piața Victoriei, cu Adriana Nedelea și Cristian Tudor Popescu: Ce rezolvă protestele? Au dreptate oamenii să strige “libertate”? Revenim la normalitate de la 1 iunie?

“În aceste luni întunecoase, să nu ne pierdem niciodată speranța”, a fost mesajul Papei Francisc de Pastele catolic, al doilea Paște în pandemie.
Premierul Florin Cîțu a anunțat astăzi revenirea la normalitate și repornirea economiei de la 1 iunie, condiția fiind vaccinarea.

Care e speranța voastră în perioada următoare? Ce rezolvă protestele din ultimele zile? Sunteți de acord cu ele? Trebuie să continue? Protestatarii au dreptate să strige “libertate”?

Aveți încredere în anunțul premierului? Ne întoarcem la normalitate de la 1 iunie? Vom avea 10 milioane de români vaccinați la sfârșitul lunii iulie?

0372.069.599 este numărul de telefon pe care îl puteți apela pentru a intra în direct, la Europa FM, în Piața Victoriei, cu Adriana Nedelea și Cristian Tudor Popescu, de la ora 18.15.

Înregistrările emisiunilor Piața Victoriei sunt disponibile imediat în secțiunea de podcasturi a www.europafm.ro, în aplicația Europa FM și video pe platforma ProTV Plus, dar  și în pagina emisiunii de pe site-ul Europa FM. După o săptămână, înregistrările video devin disponibile și pe canalul nostru de YouTube.