Confidenţialitate

Piața Victoriei, cu Adriana Nedelea și Cristian Tudor Popescu: Aveți încredere în premierul Florin Cîțu? Susțineți măsurile pe care vrea să le ia? | VIDEO

Aveți încredere în premierul Florin Cîțu? Susțineți măsurile pe care vrea să le ia?

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, vizat de moțiunea PSD, ar trebui să-și piardă funcția?

Miniștrii vor plăti cu funcția dacă nu vor investi banii pe care îi au la dispoziție. O spune ferm premierul Florin Cîțu.

Prim-ministrul vrea reducerea indemnizației de hrană pentru bugetari, vrea și tăierea mai multor sporuri pe care le consideră nejustificate.

Vorbește despre reformă în România și despre cât de complicat e să faci reformă, vorbește despre restructurarea sectorului bugetar, dar și despre o posibilă candidatură la șefia PNL.

„Ştiu că există un risc politic pentru premierul care îşi asumă aşa ceva, foarte mulţi lideri politici se dau la o parte şi nu vrea nimeni să-şi asume acest lucru. Îmi asum eu, cu toate riscurile politice, chiar dacă ştiu că şi în PNL, unde eu activez ca vicepreşedinte, va urma un Congres şi vor fi şi acolo candidaturi. Nu mă interesează, îmi asum riscul indiferent de costul pe care s-ar putea să-l plătesc în Congres, pentru orice funcţie aş candida”, a spus Florin Cîțu.

Oare va reuși Florin Cîțu, va avea parte de sprijin în interiorul Coaliției?

Și ce se va întâmpla cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, care este vizat acum de moțiunea PSD? Ar trebui să-și piardă funcția?