Confidenţialitate

Petrecem Orele de Vară pe Plaja Europa FM dintre Venus și Saturn

Toată vara, Europa FM este live pe de Plaja Europa FM dintre Venus și Saturn, fix din locul unde vom petrece pe 27, 28 și 29 iulie trei seri în compania celor mai buni artiști pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente de pe litoralul românesc.

Dacă de luni până vineri vă aducem atmosfera de pe Plaja Europa FM în Ore de Vară, de la 13:15 la 16:00, în weekend ne auzim de la malul Mării Negre pentru O Dimineață de milioane. Fiecare zi aduce, începând cu ora 8:00, surprize pe una dintre cele mai prietenoase plaje de pe litoral, numeroase concursuri și cadouri pentru ascultătorii fideli Europa FM.

Selgros, partenerul oficial Europa FM Live pe Plajă, vine cu surprize în fiecare zi pentru cei care se relaxează alături de noi pe plajă.

Alături de Bergenbier răcorim România în această vară într-o caravană care se opri pe Plaja Europa FM dintre Venus și Saturn la fix pentru Europa FM Live pe Plajă 2017, urmând ca pe nisip să instalăm cele mai impresionante instalații pentru cei care vor să se distreze și răcorească la malul Mării Negre.

Și în acest an aducem pe Plaja Europa FM o bibliotecă generoasă și pentru că anul trecut am descoperit mulți împătimiți de lectură care doreau să ia cărțile acasă, de data aceasta avem grijă să adăugăm zeci de volume noi în fiecare zi pe care le puteți citi în timp ce vă relaxați pe șezlong sau le puteți lua acasă gratuit. Este modul prin care Europa FM înțelege să-i încurajeze pe cei care vor să citească și să descopere lumea fascinantă care se ascunde în povești.

Concursurile de pe Plaja Europa FM au loc 7 zile din 7, de dimineață până seara, iar participarea la ele este, desigur, gratuită.