Peter Gabriel vine în România

Peter Gabriel vine pentru prima dată în România, pe 8 mai 2014.

Turneul ‘Back to Front’, care marchează 25 de ani de la apariţia celui mai cunoscut album al artistului, ‘So’, va include în 2014 şi România.

Peter Gabriel vine pentru prima dată în România, pe 8 mai 2014, când va susţine un concert în pavilionul central din cadrul complexului expoziţional Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul de la complexul Romexpo sunt disponibile pe www.myticket.ro, începând de joi, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Astfel, biletele costă 165 de lei în tribune, 175 de lei în Golden Ring (în picioare), 385 de lei în categoria Premium Seats (locuri pe scaune) şi 495 de lei în Diamond Seats (locuri pe scaune). În perioada următoare, biletele vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Peter Gabriel este unul dintre artiştii internaţionali a căror carieră impresionează prin longevitate, inovaţie şi versatilitate. Cu şase premii Grammy, trei Brit Awards şi alte 13 trofee MTV Video Music, Peter Gabriel este unul dintre cei mai influenţi artişti din industria muzicală internaţională, fiind recunoscut ca atare şi la BMI London Awards, odată cu acordarea trofeului BMI Icon pentru întreaga activitate.