Peste 6.000.000 de vizualizări pe YouTube pentru Feli – ”Creioane Colorate”, atinse în direct în Clubul de Seară

Joi seara, piesa Feli – ”Creioane Colorate” a trecut de 6.000.000 de vizualizări pe YouTube la scurt timp după ce s-a auzit la Europa FM, în Clubul de Seară.

Momentul a fost sesizat de artistă pe pagina personală de Facebook, ea mulțumindu-le celor care i-au urmărit videoclipul online.

„Creioane Colorate” a fost scrisă chiar de Feli și a fost lansată în octombrie 2015, reușind în aproximativ o lună de zile să adune cele peste 6.000.000 de vizualizări pe YouTube.

”Uitasem de copilul meu interior care se bucură de cele mai simple întâmplări, de detalii aparent mici, și mă transformasem într-un om mare și atât. Este o piesă pentru suflete, nu doar pentru mine, Feli, ci pentru noi toți cei care am uitat să ne bucurăm de copilul interior și ne afundăm doar în treburile de oameni mari”, spune Feli.

La vârsta de 15 ani, Feli, pe numele complet Feli Donose, era atât vocea, cât şi compozitoarea trupei pop-rockAliens. Ulterior, Feli a început să lucreze alături de Edi Schneider, alias Dj Phantom. A mai colaborat cu Grasu XXL, Puya şi Guess Who. A primit o nouă imagine și s-a relansat după ce a participat la Vocea României, în 2014.