Confidenţialitate

Perioada de înscriere a proiectelor pentru Bienala Națională de Arhitectură se prelungește până la 23 iulie

Bienala Națională de Arhitectură este gata să primească și mai mulți arhitecți la ediția din acest an.

Printr-o hotărâre recentă a UAR, perioada de înscriere a proiectelor pentru Bienala Națională de Arhitectură se prelungește până la 23 iulie a.c., față de 10 iulie, dată anterior comunicată. Această decizie este menită să dea posibilitatea arhitecților interesați să participe la acest eveniment important”, se precizează într-un comunicat remis Europa FM.

Bienala Națională de Arhitectură – România (BNA) este un important eveniment profesional al breslei arhitecților, organizat constant din anul 1994.

Bienala Națională de Arhitectură propune anul acesta 11 secțiuni, iar înscrierea se face prin intermediul platformei entryform.ro: https://www.entryform.ro/bna2018/inscriere/.

Ediţia a XIII-a a Bienalei Naționale de Arhitectură, organizată de Uniunea Arhitecţilor din România, aproape dublează numărul de secțiuni, față de ediția anterioară, pentru a cuprinde mai bine complexitatea manifestărilor și a expresiilor contemporane ale arhitecturii, introduce generația arhitecților tineri în competiția națională și se desfășoară, concomitent, în mai multe orașe în strânsă legătură cu evoluția fenomenului arhitectural. Ediția 2018 multiplică evenimentele ce însoțesc secțiunile Expoziției-Concurs prin conferințe, dezbateri, expoziții și lansări de carte.