Pentru unii australieni mancarea pica din cer

Vorbim de ideea unei companii de catering din Melbourne care le livrează clienților sandvișurile cu ajutorul unor mini-parașute.

O soluție ingenioasă și rapidă – așa își prezintă compania australiană modalitatea de livrare a produselor.

Firma are sediul la etajul 5 al unei clădiri – dar sandvișurile nu coboară cu liftul, ci pleacă pe geam agățate de o mini parașută.

Mai exact, clientul plaseaza comanda pe Facebook, plateste online cu cardul, iar apoi marcheaza pe asfalt cu un ‘x’ locul in care doreste sa ii fie livrată mâncarea.

Un sandviș cu brânză și roșii costă 5 dolari, iar unul cu brânză și șuncă 6 dolari.

In minutele imediat urmatoare, comanda va ‘ateriza’ pe locul marcat.

Mini-parasutele au fost create initial pentru a-i ajuta pe chiriasii care si-au uitat cheile acasa sa si le recupereze de la colegii de apartament fara sa mai foloseasca liftul sau scarile.