Pe Covorul Roșu Europa FM: Actrița Florina Cercel, în ”GAIȚELE” alături de Ileana Stana Ionescu și Rodica Popescu Bitănescu

Sâmbătă, 5 octombrie, în emisiunea ‘O dimineață de milioane’ (08.00-11.00), actrița Florina Cercel le va vorbi ascultătorilor Europa FM despre spectacolul ‘Gaițele’ de la Teatrul Metropolis, despre ‘Camerista’ – un spectacol al TNB a cărui reluare e incertă, dar și despre reuniunea de 50 de ani de carieră a colegilor de promoție.

Poftiți pe Covorul Roșu EuropaFM!

A sosit momentul pentru întâlnirea cu actrița Florina Cercel…și o comedie savuroasă: ‘Gaițele’, la Teatrul Metropolis.

Spectacolul va fi programat și în noua stagiune cu o distribuție de excepție.

Dacă rolul Anetei Duduleanu îi revine Florinei Cercel, surorile Anetei – Zoe și Lena – sunt jucate de Ileana Stana Ionescu și Rodica Popescu Bitănescu.

Poftiți la teatru, doamnelor, domnilor…cu Florina Cercel – AUDIO 1.

Pe actrița Florina Cercel o puteam vedea, în ultimii ani, în spectacolul ‘Camerista’, în regia lui Dan Stoica.

Numai că Teatrul Național se află acum în reconstrucție -și, cum sălile se fac pe rând, reluarea acestei piese este incertă.

Florina Cercel ne va vorbi despre colaborarea cu TNB, dar și despre reuniunea pe care o plănuiește cu colegii săi de promoție, pentru a marca 50 de ani de carieră. Între aceștia se află Ion Caramitru, Rodica Mandache, Valeria Seciu, și Virgil Ogășanu – AUDIO 2.

Pe site-ul nostru, EuropaFM -secțiunea EMISIUNI/ O dimineață de milioane – găsiți interviul integral cu actrița Florina Cercel.