Paula Seling şi Ovi: ‘Am simţit susţinerea voastră, a tuturor!’

Vineri, după ce s-au calificat în finala Eurovision 2014, Paula şi Ovi au mulţumit românilor de pretutindeni pentru susţinere, pentru încrederea acordată lor şi pentru faptul că i-au votat.

Artiştii români se numără printre cei 26 de finalişti Eurovision din acest an. Pe lângă România, în finala Eurovision s-au mai calificat: Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda şi Austria. Click aici pentru lista completă a ţărilor care au intrat în finala Eurovision

Pe 10 mai, Paula şi Ovi intră pe poziţia 6 în concurs. Finala Eurovision se transmite în direct la TVR 1, TVR HD, TVR+, TVR Internaţional, de la ora 22.00.

Paula şi Ovi au mulţumit românilor de pretutindeni pentru susţinere, pentru încrederea acordată lor şi pentru faptul că i-au votat. ‘Voturile voastre ne-au adus mai aproape de împlinirea miracolului. Împreună suntem TeamMiracle. Am avut emoţii cât casa, dar a fost minunat pe scenă. Am simţit susţinerea voastră, a tuturor! Tocmai de aceea vă mulţumim din inimă. Ne dorim să ne fiţi alături sâmbătă seară. Hai România!’, a spus Paula Seling imediat după ieşirea de pe scenă.

Ovi a ţinut să sublinieze fiorul pe care l-a simţit în faţa publicului de la B&W Hallerne. ‘E fantastic să fii în faţa atâtor oameni ridicaţi în picioare, dansând, bucurându-se de muzică. Mai ales atunci când muzica este a ta. A fost superb pe scenă, iar pentru noi a fost cu totul special, miraculos, să vedem oameni din atât de multe ţări vibrând şi cântând piesa noastră – Miracle. Competiţia continuă însă şi sâmbătă, când avem cea mai grea confruntare. Vă mulţumim că ne-aţi votat şi sperăm că v-am convins să faceţi acelaşi lucru şi sâmbătă. Fiţi alături de noi şi votaţi-ne pe 10 mai în finala Eurovision!’, a declarat şi Ovi aseară.

Astăzi, Paula Seling şi Ovi au plecat de dimineaţă la repetiţii, în această seară urmând să aibă loc unul dintre cele mai importante momente ale Eurovision 2014: repetiţia în regim de direct, în care juriile de specialitate notează evoluţiile tuturor concurenţilor din finală. Votul lor contează în proporţie de 50%, la fel ca şi votul publicului, care se va exprima mâine seară, în cadrul spectacolului televizat.