Paula Seling: ‘Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine’

Cu mai puţin de 24 de ore înaintea semifinalei transmise la TV, reprezentanţii României la Eurovision au cântat în faţa sălii pline, dar şi a juriului, care le-a punctat prestaţia.

‘Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă a fost cum ne-am dorit.

Din păcate, la efecte şi decupaj, am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei.

Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis.

Trebuie să fie un moment miraculos’, declară Paula Seling, cu câteva ore înainte de intrarea în semifinală, pentru TVR.

‘Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România!’, mărturiseşte Ovi.

TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi tvrplus.ro vor transmite în direct şi cea de-a doua semifinală Eurovision 2014, de la ora 22.00.

În trecutul participărilor noastre, România a reuşit să se claseze cel mai sus pe locul 3. Au fost două momente: în 2005, cu Luminița Anghel și Sistem, și in 2010, cu Ovi și Paula Seling.

180.000.000 de telespectatori din Europa şi din întreaga întreaga lume sunt aşteptaţi să urmărească Eurovision Song Contest 2014.