Paula Seling este în pauză vocală după defilarea pe covorul roşu

Aerul rece al Danemarcei nu i-a priit Paulei Seling, care este în pauză vocală după defilarea pe covorul roşu la petrecerea de deschidere Eurovision Song Contest 2014.

Petrecerea de duminică, prin care a fost marcată deschiderea Eurovision 2014, a avut loc la Primăria capitalei Copenhaga.

Organizată de autorităţile oraşului, televiziunea naţională daneză (DR) şi EBU, deschiderea oficială a adunat o mare mulţime de danezi şi turişti, prezenţi în piaţa din faţa primăriei pentru a suţine delegaţiile prezente. Steaguri din toate cele 37 de ţări participante au putut fi văzute din muţimea de oameni strânsă de-o parte şi de alta a covorului roşu.Delegaţiile au defilat în ordinea alfabetică a numelui ţărilor, au făcut poze, au răspuns întrebărilor prezentatorilor show-ului, dar şi jurnaliştilor prezenţi. Un grup de români organizat de ghidul delegaţiei României la eveniment a făcut vizibil şi steagul ţării noastre în mulţime.

Petrecerea de deschidere s-a încheiat la EuroClub, locul de întâlnire a tuturor fanilor şi jurnaliştilor acreditaţi la Eurovision, unde Paula Seling şi OVI au susţinut un scurt moment artistic. Pentru Paula Seling, ziua încărcată nu a fost de bun augur pentru voce, aşa că acum a intrat într-o pauză până în ziua semifinalei în care România va urca pe scena Eurovision Song Contest.

37 de ţări participă la competiţia din acest an, Paula Seling şi OVI urmând a urca pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi – dacă se califică – în finala din 10 mai.