Confidenţialitate

Paul Iorga lansează o nouă piesă, alături de Ana Baniciu – VIDEO

Paul Iorga lansează o nouă piesă, alături de Ana Baniciu, numită ”Prieteni”.

”De cate ori nu ne-am spus, fiecare dintre noi, ca ramanem doar Prieteni cu o persoana tare draga noua? Si, de cate ori, am respectat intru totul acest lucru? Probabil ca de prea putine ori. Dar, pana la urma, suntem oameni, iar vulnerabilitatea data de aceste sentimente este ceea ce ne face sa traim.

Sunt foarte fericit ca am reusit sa fac aceasta piesa cu Ana, ne stim de o viata la propriu. Nu-mi amintesc exact cand ne-am cunoscut pentru ca eram atat de mic, incat nu aveam amintiri la varsta aceea. Stiu ca am vazut, in schimb, niste poze cu noi prin amintirile de familie de foarte demult – dar e normal, la urma urmei, parintii nostri erau prieteni si faceau tot muzica. Nu cred ca e o intamplare ca si noi am urmat calea muzicii cum au facut-o ei. Sper sa va placa si voua noua noastra piesa. Si sa ramaneti doar prieteni cu anumiti oameni dragi… sau, poate nu!”, spune Paul Iorga.

”Pe Paul il stiu inca din copilarie, de pe vremea in care stateam in backstage la concertele tatilor nostri si ne doream sa facem muzica! Se pare ca Universul a tinut cu noi si iata ca astazi avem o piesa impreuna! Ma bucur mult de colaborarea cu Paul, atat eu cat si tata, care a fost foarte emotionat cand i-am dat vestea!

Acum cativa ani am stabilit o intalnire la studio, dat fiind faptul ca Paul este si un producator foarte bun. Et voilà, asa a iesit piesa Prieteni!”, adaugă Ana Baniciu.