Patru nunţi pentru Angelina Jolie şi Brad Pitt

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să organizeze patru ceremonii de nuntă.

Seria de patru nunţi va debuta cu o petrecere în Australia,în rezervaţia naturală Ayers Roc, şi se va încheia cu o recepţie somptuoasă la Chateau Miraval, proprietatea pe care cuplul o deţine în sudul , susţine o sursă citată de contactmusic.com şi preluată de agenţia de ştiri Mediafax.

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor organiza o primă petrecere la Ayers Rock în Australia, în ziua în care Brad va împlini 50 de ani, în decembrie. Angelina îşi doreşte o ceremonie aborigenă, la răsăritul soarelui.

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au logodit în aprilie 2012 şi vor organiza la începutul anului 2014 o a doua ceremonie de nuntă, într-una din reşedinţele lor din Los Angeles sau din New Orleans.

După aceea, cuplul va organiza a treia ceremonie în Bahamas, un loc foarte important pentru Angelina Jolie, întrucât cenuşa mamei sale, Marcheline Bertrand – care a murit din cauza unui cancer ovarian la vârsta de 56 de ani – a fost împrăştiată deasupra acestei insule.

Cea de-a patra ceremonie va avea loc pe proprietatea deţinută de cuplu în sudul Franţei, Chateau Miraval, unde cei doi actori vor organiza o petrecere somptuoasă pentru rude şi prieteni.