Confidenţialitate

Patru dinamoviști s-au îmbătat și au fost excluși din naționala de tineret

Scandal la echipa națională de tineret. Patru fotbaliști de la Dinamo au fost excluși din lotul aflat în cantonament în Spania, după ce au băut în avion și au ajuns la hotel în stare de ebrietate.
Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu și-au cumpărat alcool din duty-free, iar în avion l-au amestecat cu cola, astfel încât după trei ore de zbor abia se mai puteau ține pe picioare, declară pentru “Gazeta Sporturilor” o sursă din Federația Română de Fotbal. La sosirea în Spania, tehnicianul naționalei de tineret – Daniel Isăila l-a sunat pe selecționerul Christoph Daum pentru a se consulta în privința unei măsuri, ulterior site-ul oficial al FRF confirmând că aceștia au fost deja trimiși înapoi în țară. În locul lor, vor fi chemați alți jucători, înaintea amicalurilor cu Rusia și Danemarca, programate vineri și luni la San Rogue.

Nedelcearu, Petre, Dudea și Olteanu vor fi pedepsiți și de conducerea clubului Dinamo. Staff-ul tehnic al “alb-roșilor”, care se află într-un stagiu de pregătire la Brașov, îi va amenda pe tinerii fotbaliști, ce vor fi și trimiși la echipa a 2-a pe termen nelimitat.

Ionuț Nedelcearu are 20 de ani, este fundaș central și a fost căpitanul echipei mari a lui Dinamo în mai multe meciuri, marcând 3 goluri în 26 de partide în acest sezon.

Patrick Petre – fiul fostului internațional Florentin Petre, are 19 ani, este mijlocaș și a prins 9 meciuri la seniori.

Tot 19 ani are și Alin Dudea, deasemenea mijlocaș, cu 4 prezente în Liga 1, iar Vlad Olteanu joacă fundaș și este împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe. Olteanu a împlinit ieri 21 de ani, el fiind cel care ar fi cumpărat alcoolul din aeroport, pentru a sărbătorii împreună cu colechipierii. Amintim, în privința lui Patrick Petre, Cosmin Contra a declarat după ce a fost instalat antrenor la Dinamo, că acesta și-ar putea valorifica talentul doar dacă va “rări escapadele în cluburi”.