Confidenţialitate

Patrick Stewart, care suferă de artrită, foloseşte produse pe bază de marijuana

Actorul Patrick Stewart a mărturisit că foloseşte în fiecare zi produse pe bază de marijuana pentru a diminua durerile care îi sunt provocate de artrită, potrivit contactmusic.com.

Patrick Stewart suferă de artrită de mai mulţi ani, iar această reţetă i-a fost prescrisă de un medic din Los Angeles.

Actorul în vârstă de 76 de ani, foloseşte spray-uri, creme şi diverse preparate comestibile pe bază de marijuana pentru a diminua durerile care sunt cauzate de artrită.

Starul britanic a făcut această dezvăluire în urmă cu câteva zile, în contextul în care celebrul actor a anunţat că susţine o iniţiativă lansată de Universitatea Oxford din Marea Britanie care analizează beneficiile aduse de medicamentele pe bază de marijuana.

”În urmă cu doi ani, la Los Angeles, am fost consultat de un medic care mi-a oferit o reţetă ce îmi acorda în mod legal permisiunea de a cumpăra, dintr-un magazin înregistrat, produse pe bază de canabis, despre care mi s-a spus că ar putea să mă ajute împotriva artritei cu care am fost diagnosticat la ambele mâini”, a declarat Patrick Stewart.

Patrick Stewart, în vârstă de 76 de ani, l-a interpretat pe celebrul căpitan Jean-Luc Picard în serialul ”Star Trek – Generaţia următoare”. Alături de Ian McKellen, Patrick Stewart a jucat în filmele francizei ”X-Men”.