Pastila de calatorie: Destinatie – Spania (AUDIO)

In fiecare sambata si duminica, in emisiunea ‘O dimineata de milioane’ EXIMTUR va ofera informatii despre o destinatie turistica

Spania se afla in topul preferintelor turistilor, iar unul dintre cele mai vizitate si mai cautate orase spaniole este Barcelona – o destinatie in care se imbina armonios clasicul si modernul.

Orasul si-a construit insa si reputatia de a fi un party hub al Europei. Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Barcelona este biserica Sagrada Familia.

Nicio calatorie in acest oras nu are voie sa se incheie fara a vedea aceasta minune arhitectonica.

Desi nici acum constructia nu este finalizata, Sagrada Familia este cel mai vizitat monument din Spania si reprezinta apogeul carierei lui Gaudi, care si-a dedicat ultimii ani din viata acestei cladiri.

Mai departe, dupa ce v-ati odihnit pe o bancuta din principala piata a orasului, Placa de Catalunya, porniti pe Rambla si vizitati neaparat si piata – La Boquería.

Un must-see absolut este parcul Guell, un complex bizar de gradini, mozaicuri, fantani si casute de poveste.

In functie de cat timp aveti la dispozitie, mergeti la un spectacol de flamenco sau relaxati-va la plaja!

Si nu plecati din Barcelona fara sa gustati o paella cu fructe de mare si un pahar de sangria, specialitatile zonei! Pana weekendul viitor, calatorie placuta!