Partidul Socialiștilor din Republica Moldova organizează un amplu miting de protest în Chișinău – VIDEO

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) organizează azi un miting de protest în cadrul căruia va fi pusă temelia viitoarei platforme electorale a formațiunii și a angajamentelor pentru următorii patru ani. Protestul este organizat faţă de ”cei nouă ani de guvernare proeuropeană”.

Platforma și angajamentele vor fi aprobate ulterior de Consiliul Republican al formațiunii, după cum au anunțat reprezentanții PSRM.

Marșul a început de la Circ și Academia de Științe, la ora 11:00, iar participanții se vor strânge în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău.

În capitala Moldovei au fost închise mai multe drumuri și sunt impuse restricții în trafic până la finalizarea marșului și a mitingului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM).

Liderul neoficial al PSRM este Igor Dodon, președintele Moldovei, în timp ce formațiunea este condusă de Zinaida Greceanîi.

”Împreună cu zeci de mii de oameni, veniți astăzi din toate regiunile țării, ne îndreptăm către Piața Marii Adunări Naționale, unde, la ora 12:00, va avea loc Mitingul Național de protest împotriva politicii distrugătoare a guvernării euro-unioniste, din ultimii nouă ani.

Suntem majoritatea! E timpul nostru! Moldova are viitor!”, scrie Zinaida Greceanîi pe pagina ei de Facebook.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS