Panică la hotelul unde sunt cazaţi Paula şi Ovi , reprezentanţii României la Eurovision

O alarmă care urla în difuzoare i-a trezit în această dimineaţă pe Paula şi pe Ovi la hotelul din Copenhaga unde sunt cazaţi.

Turiştii din hotel au coborât grăbiţi pe scara de incendiu ghidaţi de personalul hotelului.

În mod ciudat, foarte puţine persoane au coborât în pijamale, deşi era o oră matinală. Paula şi Ovi nu s-au grăbit să ia în serios avertizările sonore şi au coborât în ţinută de zi. Ovi, convins că este o alarmă falsă, era morocănos, nemulţumit că i-a fost stricat somnul. ‘Ştiam că nu e ceva grav.

Dacă nu mirose a fum, nu are ce să fie. Probabil că vreun invitat al hotelului a fumat în cameră. Sistemele de monitorizare au detectat fumul şi au declanşat alarma’, ne-a spus Paula Seling, care deşi trezită din somn, nu părea deloc somnoroasă.

Recepţia hotelului a confirmat apoi alarma falsă. Paula şi Ovi, ca şi ceilalţi turişti, s-au întors în camerele lor fără să fi avut vreo problemă, doar o întrerupere a somnului.

Echipa României la Eurovision se întoarce sâmbătă, 3 mai, la repetiţii la B&W Hallerne din Copenhaga. De la ora 19.00, Paula Seling şi OVI au în program: repetiţia pe scenă, analiza la viewing room, conferinţa de presă, precum şi alte interviuri la care cei doi au fost solicitaţi.

37 de ţări participă la Eurovision în 2014, Paula Seling şi OVI urmând să urce pe scenă în cea de-a doua semifinală, pe 8 mai şi – dacă se califică – în finala din 10 mai.