Ovidiu Lipan Țăndărică a împlinit vineri 61 de ani

Ovidiu Lipan Țăndărică a declarat că, de data aceasta, aniversarea sa nu este o perioadă de jubilare, ci mai degrabă un moment de meditație, în vremuri incerte.

‘Nu poți să dansezi când în jurul tău există foarte multă tristețe’, spune Ovidiu Lipan Țăndărică.

Întrebat ce îşi doreşte de ziua lui, Ovidiu Lipan Ţăndărică a declarat că îi place mai mult să ofere cadouri decât să le primească şi că important pentru el este ca cei din jur să fie fericiţi.

Şi totuşi, din punct de vedere muzical, cel mai frumos cadou pe care şi l-a făcut la împlinirea celor 61 de ani este înfiinţarea trupei Pasărea Rock, alături de foştii săi colegi de la Phoenix: Mircea Baniciu şi Josef Kappl. Noul proiect va avea un sound actual dar va readuce la viaţă spiritul şi ritmul care i-a consacrat în anii ’70 cand umpleau stadioane întregi cu muzica lor. Pasărea Rock îşi va ‘lua zborul’ pentru prima dată la Sala Palatului, pe 25 martie.

Ovidiu Lipan Țăndărică se numără printre personalitățile marcante ale științei, culturii și sportului românesc care vor primi joi titlul de Ambasador al Turismului Românesc.

Alături de acesta se mai regăsesc Dumitru Prunariu, Maia Morgenstern, Dan Puric, Dinu Săraru, Constantin Chiriac, Nicolae Voiculeț, Octavian Bellu, Nadia Comăneci, Mariana Bitang și Helmut Duckadam. Ovidiu Lipan Țăndărică a mărturisit, referitor la această nouă calitate a sa, de reprezentant al culturii naționale, că până în prezent el a promovat România, în mod neoficial.